Back to All Events

TINV på Transport Summit 2019

  • DTU, Lyngby Building 303A 2800 Kgs. Lyngby (map)

Transportens Innovationsnetværk på DTU Transport Summit 2019
Den 4. juni inviterer DTU alle med interesse for transport og logistik til Transport Summit 2019. Kom og oplev internationale oplæg, paneldebatter og præsentationer af fremtidens transportløsninger. I år sker det under overskriften: Smart, Safe and Sustainable.
 
TINVs næstformand, professor Allan Larsen, DTU, har sammensat en session der undersøger hvor langt industrien er kommet i forhold til at anvende blockchain teknologi. Allan vil indledningsvist give et overblik over anvendelsen i industrien bredt set. Han får selskab på podiet af IBM Danmarks CTO, Jan Lillelund, der går i dybden med TradeLens platformen og endelig vil Kenneth Sandgaard, der leder digital innovation hos FREJA Transport & Logistik, bidrage med et operatør perspektiv.