Busines case – Netværk for Transport og Miljø, TINV

Busines case – Netværk for Transport og Miljø, TINV

Netværk for Transport og Miljø, TINV, blev etableret som et netværk i TINV i 2010. Baggrunden var netop et ønske fra en række virksomheder om input til deres miljøarbejde, i første omgang med udgangspunkt i deklaration af CO2 og emissioner fra de gennemførte transportopgaver. Transportkøberne oplevede, at det var svært at sammenligne deklarationerne fra forskellige transportvirksomheder, og transportvirksomhederne oplevede, at kravene til deklarationerne ikke var standardiseret fra de forskellige transportkunder.

Innovation og Digitalisering - Bornholms Landbrugs Telt, Fredag d. 16. juni

Innovation og Digitalisering - Bornholms Landbrugs Telt, Fredag d. 16. juni

"Dansk landbrug står overfor store muligheder. Den globale middelklasse vokser fra 2 til 5 mia mennesker allerede i 2030. Det vil øge efterspørgslen efter fødevarer af høj kvalitet og høj fødevaresikkerhed som de danske. Det er en mulighed som vi er klar til at gribe." Citat Martin Merrild. Men hvordan gør vi så det i Danmark? Det blev diskuteret fredag i Bornholms Landbrugs telt. TINV var medarrangør til eventet.

Fælleskommunikation om Innovationsnetværkenes Folkemødestand 2017

Fælleskommunikation om Innovationsnetværkenes  Folkemødestand 2017

De 22 nationale og faglige Innovationsnetværk udgør en videninfrastruktur, så forskning kommer ud af universiteterne og nyttiggøres i landets virksomheder. Men det er også et redskab, der med vidt forskelligt fagligt fokus, kan aktiveres til at løse større samfundsudfordringer, som digital-, grøn- og teknologiomstilling. Mød repræsentanter for de danske innovationsnetværk på Folkemødet 2017 i A35 ”Grib mulighederne”

Artikel skrevet om TINV arrangement 'Effektive Brændstoffer'

Artikel skrevet om TINV arrangement 'Effektive Brændstoffer'

I november afholdte Teknologisk Institut og TINV et seminar for fulde huse hos OK a.m.b.a. i Viby. Emnet var effektive brændstoffer, hvilket foruden at tiltrække ca. 30 ingeniører og tekniske kapaciteter indenfor brændstoffer, også tiltrak Kim Lesanner der er redaktionschef hos Motor-magasinet. Hans besøg udmundede i en artikel i magasinet, som vi nu giver dig muligheden for, at læse nedenfor.