Den nationale cykelkonference
May
9
to May 10

Den nationale cykelkonference

Den nationale cykelkonference afholdes hvert forår forskellige steder i Danmark og arrangeres i et samarbejde mellem årets værtskommune(r), Cyklistforbundet og Vejdirektoratet. Konferencen er en platform for to dages vidensudveksling, erfaringer og inspiration på cykelområdet for kommunale planlæggere og teknikere og alle andre med interesse for cykelpolitik og cykelfremme.

Skal du med? Læs mere om konferencen og tilmeld dig her eller download programmet

View Event →
Business in the Deep Sea
Mar
16
5:30pm 5:30pm

Business in the Deep Sea

MDC and The Blue MBA invites you to literally dive into the subject of deep sea mining. At our upcoming event, we will take a closer look into how deep sea mining answers the challenges we are facing due to growing global demand for metals which increases the commodity prices. We will discuss why this business is a good idea, what the technology behind is and what the challenges and risks are. 

View Event →
FUTURE MOBILITY
Mar
3
9:00am 9:00am

FUTURE MOBILITY

DiCyPS – Center for Data-Intensive Cyber-Physcial Systems – indbyder til en spændende og visionær dag, som tager udgangspunkt i de muligheder og udfordringer samfundet, virksomhederne, og individet står overfor i forbindelse med mobilitet og transport.

View Event →
Disruptiv innovation i mobilitetsbranchen
Oct
13
10:00am10:00am

Disruptiv innovation i mobilitetsbranchen

InfinIT inviterer i samarbejde med Insero, som driver Danmarks erhvervsklynge inden for e-mobilitet, til møde om disruptiv innovation i mobilitetsbranchen. Temaerne for mødet er autonom transport, nye forretningsmodeller og digitalisering.

Deltag på mødet og bliv klogere på, hvordan danske virksomheder får realiseret deres potentiale og får del i det globale marked for e-mobilitet.

View Event →
Electro Mobility in Smart Cities
Sep
21
to Sep 22

Electro Mobility in Smart Cities

  • Lindholmen Science Park (map)
  • Google Calendar ICS

Göteborg og en række svenske virksomheder går foran når det handler om bl.a. elektrificering af bybusser. Med det store politiske engagement der er blevet opbygget over de sidste par år er dette arrangement relevant for alle med den mindste interesse for emnet. 

View Event →