ITS Observatory

ITS Observatory er et H2020 projekt som blev afviklet i perioden 1. maj 205 til 30. april 2017. Målet med projektet var at sikre, at viden om de mange tusinde Intelligente Transportsystemer (ITS), der er efterhånden er etableret i Europa, gøres tilgængeligt. Trafikforskningsgruppen på Aalborg Universitet er sammen med 9 andre partnere med til at sikre, at en større viden om ITS bliver tilgængelig. Med TINV3 er der bl.a. fokus på ITS og at udnytte den viden, der findes på området. Derfor er ITS Observatory meget relevant som projekt relateret til TINV3.

De ni partnere er
ERTICO – ITS EUROPE (Belgium), Aalborg University (Denmark), Automobile Club d’Italia (Italy), AustriaTech (Austria), CERTH (Greece), ICCS (Greece), Newcastle University (United Kingdom), Transport Systems Catapult (United Kingdom), Xerox (Netherlands), RedWEB (Denmark)