Aktiviteter i netværket

TINV arbejder på nuværende tidspunkt med 14 forskellige aktiviteter inden for forskellige grene af transportbranchen. Fælles for alle aktiviteterne er at vi har fokus på bedre, bæredygtige og innovative løsninger. Inden for hver aktivitet arrangeres der netværksmøder, konferencer og match-making aktiviteter. I 2 af aktiviteterne har vi desuden oprettet mindre 'under-netværk' som beskæftiger sig med en niche indenfor den overordnede aktivitet.

Hensigten med vores arrangementer er ikke at levere en entydig løsning på udfordringerne i dansk transport, men at bringe parterne sammen om højaktuelle emner og således inspirere til fremtidig forretningsudvikling, projektarbejde, samarbejde og ideudvikling. Vi skal styrke innovationen i danske transportvirksomheder, og derfor gør vi en dyd ud af at belyse nye områder, nye trends og gode udviklingsmuligheder for vores medlemmer.

Vores aktiviteter er dynamiske, og vi forsøger at udvikle dem i den retning der af af størst interesse for deltagerne. Derfor er gode ideer, og forslag til nye emner og områder altid velkomne. 

Du kan se en mere detaljeret beskrivelse af aktiviteterne ved at klikke på dem i menuen til venstre.

Kommende arrangementer