Back to All Events

Workshop for vare- og godstransport i byen

  • Københavns Rådhus, 1 sal i lokalet Hovedkassen. Rådhuspladsen København, 1550 Denmark (map)

Til denne workshop ser vi på nye udviklingstendenser som vil påvirke vare- og godstransporten i København: stigende internethandel og hjemmeleveringer, nye logistikkoncepter på markedet, øget konkurrence om den sparsomme plads i byens gader. Derudover vil vi se en udvikling i førerløse køretøjer - også i byen - samt en stigende udbredelse af deleøkonomi. Hertil kommer et ønske om en reduktion i luftforureningen,  og CO2 udledningen fra transportsektoren. Vi er derfor i samarbejde med Institut for Fremtidsforskning ved at udarbejde et detaljeret program for dagen, som følger snarest.

På workshoppen vil det være formålet at forene de mange udviklingstendenser i flere scenarier for hvordan Københavns vare- og godstransport kan se ud i 2020 og 2030. Derfor er det afgørende at alle interessenter er med til at identificere forskellige og ønskelige udviklingsscenarier.

Vi ved at vi er sent ude, men du kan forhåbentlig nå at prioritere denne dag.

Earlier Event: November 30
Batteriseminar 2016