Back to All Events

IFB Årsdag

  • Theilgaarden - Den Hvide by 6 Theilgaards Torv Køge, 4600 Denmark (map)

Skal din virksomhed have mulighed for at udvikle sig? Vil I stå stærkere end konkurrenterne? Vil I skabe vækst og bedre bundlinje? Nu kan din virksomhed få adgang til den nyeste teknologi via deltagelse i innovations- og teknologiprojekter for 40 millioner kr. På den korte bane får I ny viden og mulighed for at udvikle jeres virksomhed, på den lange bane står I stærkere end konkurrenterne, når fx byggeriet af Femern går i gang!

Den 23. november 2017 inviterer IFB, i samarbejde med Netværk Syd, til årsmøde. På årsmødet stiller vi skarpt på at styrke potentialet for små og mellemstore virksomheder som samarbejds-partnere og leverandører til innovative løsninger i kommende anlægsbyggerier, herunder Femern Bælt. På mødet får I viden og værktøjer til at kickstarte en proces, der kan give jeres virksomhed et forspring i forhold til konkurrenterne – og oven i købet en mulighed for at starte nye samarbejder på tværs af brancher.

Praktisk info
Årsdagen holdes den 23. november 2017 fra kl. 9.30-12.00. Efter frokosten er der mulighed for at deltage i Netværket Syds arrangement i de tilstødende lokaler. Årsdagen holdes i Theilgaarden - Den Hvide by, Theilgaards Torv 6, 4600 Køge. Det er gratis at deltage i mødet. Tilmeld dig her
OBS: Det koster 500 kr. at udeblive uden forudgående afmelding senest dagen før.