Back to All Events

Curling, kærlighed eller klaps?

Hvordan hjælpes virksomheder til at navigere i innovationshavet?

Fortællingerne om de succesfulde innovative opfindelser er ofte en omskrevet version af ”den Grimme Ælling”. Masser af afvisninger og fejltagelser før gennembruddet endelig kom. Innovationsnetværkene er sat i verden for at hjælpe virksomheder til succes. Men skal der modgang til for at blive modstandsdygtig, så vi i virkeligheden bør undgå ”curling-virksomheder”? Eller risikerer vi, at de gode idéer dør undervejs på den ufremkommelige vej tilsucces? Energi, miljø, materialer og transport er brancher, der er i rivende forandring. Derfor vil virksomheder gerne kunne finde de rigtige samarbejdspartnere nemt.

Der findes i dag it-værktøjer, der, på samme måde som datingportaler, kan finde frem til, hvem der er den eneste ene for mig og min virksomhed – ud fra opsatte kriterier. Skal vi lede efter dem, der ligner os - eller det modsatte? Debat om forskellige tilgange til udviklings- og innovationsarbejde ud fra egne erfaringer som universitet, virksomhed eller netværksorganisation.

Tidspunkt og sted
Torsdag den 15. juni kl. 15:00 – 16:00 i ”Grib mulighederne” plads A35 på Danchells Anlæg.

Paneldeltagere

  • Carsten Orth Gaarn-Larsen, Adm direktør, CLEAN.
  • Henrik Bindslev, Dekan, SDU.
  • Mikkel Hansen, Direktør, Maritime Development Center og Transportens Innovationsnetværk

Moderator: Claus Meineche, Network Manager, Inno-SE Innovationsnetværk Smart Energy.

Koordinatorer – på tværs af de danske Innovationsnetværk
Claus Meineche, Network Manager, Innovationsnetværk Smart Energy
Simon Baagøe, Netværksleder, Innovationsnetværket for Miljøteknologi
Lone Reppien Thomsen, Projektkoordinator, Transportens Innovationsnetværk
Alan Friis, Seniorkonsulent, Dansk Materialenetværk