Back to All Events

Konference i "E-mobility in urban freight and logistics"

  • MBK 61 Pilestræde 1112 København (map)

Region Hovedstaden, DTU og DLR inviterer danske og internationale aktører til, at deltage i konferencen ”e-mobility in urban freight and logistics”.

Det er et spændende program, som indeholder oplæg fra lokale og internationale organisationer. Der vil blandt andet være mulighed for, at høre erfaringer med implementering af el køretøjer inden for fragt og logistik i urbane områder. Om eftermiddagen er der en workshop, der er dedikeret til de danske aktører. I Workshoppen vil deltagerne blandt andet tale om erfaringer og anvendelser af elbiler i transport og logistik, samt behovet for information i beslutningsprocesser.

Hvem kan deltage?

Den første session er åben for både lokale og internationale aktører. Programmet er attraktivt for mange forskellige aktører, da vi dækker flere perspektiver. Der vil være oplægsholdere fra virksomheder, universiteter og kommuner. Sessionen er på engelsk.

Den anden session, workshoppen, er for danske aktører. Fordi der er et begrænset antal pladser på workshoppen, kan vi desværre risikere, ikke, at kunne tilbyde alle, der viser interesse, en plads. Vi ønsker, at deltagerne skal være en gruppe af forskellige aktører med forskellige erfaringer, derfor vil arrangøren sende en endelig bekræftelse til deltagerne. Workshoppen vil være på dansk og på engelsk.

Tilmelding er gratis

Earlier Event: October 28
Towards the Fossil Free Society 2050
Later Event: November 20
Temadag: Erfaringer med gas i transport