Back to All Events

Gå-hjem-møde: Hør om nye Stage V emissionskrav for non-road branchen

  • Purefi A/S Rugmarken 37 3520 Farum (map)

Hvad betyder de nye Stage V emissionskrav for non-road branchen?

Transportens Innovationsnetværk inviterer til en eftermiddag, hvor du kan blive opdateret på nye emissionskrav til non-road maskiner med Stage V. Der vil være informationer omkring konsekvenser for nye maskiner og hvilken indflydelse dette har på drift.

Purefi – dansk producent af partikelfiltre giver derudover en rundvisning i deres produktion af emissionssystemer, hvor de vil fortælle om, hvordan de har udviklet deres produkt til at imødese Stage V.

Eftermiddagen byder også på spændende nyt fra et projekt hos Per Aarsleff, hvor Purefi og Teknologisk Institut afprøver tre løsninger til emissionsreduktion.

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 09.56.17.png