Back to All Events

Grøn omstilling af transportsektoren - sådan kommer vi i gang

  • Grænsehallerne Harkærvej 13 6340 Kruså (map)

Padborg Transportcenter, UdviklingsRåd Sønderjylland, Business Aabenraa og Netværk for Transport og Miljø, TINV, inviterer til temamøde og workshop med fokus på grøn omstilling af transport og logistik – sådan kommer vi i gang.

Med Paris aftalen fra 2015 har verdens lederes i fællesskab lagt rammerne for en fælles og forpligtigende global klimaindsats frem mod 2050.  I Danmark fremlagde regeringen i oktober måned et klima- og luftudspil ”Sammen om en grønnere indsats”.  I forordet anføres:  

”Danmark har gennem årtier sat nye standarder med vores indsats for klima og miljø. Vi er altid gået til udfordringerne på det grønne område med en tro på, at vi kan løse dem – ikke alene, men sammen med andre lande.

Danmark skal også i fremtiden være i front og præge udviklingen i Europa og globalt. Som grønt foregangsland kan vi inspirere til handling”

Frem til 2030 skal CO2 udledningen fra transport reduceres med 40 procent. Tilsvarende udspil er udarbejdet i de øvrige europæiske lande.

Læs mere om temamødet og workshoppens program herunder samt se alle præsentationer fra dagen.

Skærmbillede 2018-11-07 kl. 10.03.26.png