Back to All Events

Skagerrak Business Summit 2019

  • Hotel Radisson Blu Caledonien 7 Vestre Strandgate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Skagerrak Business Summit 2019

Kom og vær med, når vi samler danske og norske erhvervsfolk i Kristianssand for at få ny branchespecifik viden og skabe forretningsrelationer på tværs af Skagerrak igen i år.

Det overordnede tema er bæredygtighed og kunstig intelligens. I det maritime spor sætter vi i år fokus på skibsbygning i Norge – nye skibstyper, tendenser og hydrogenprojekter, simulering af sikkerhed og effektivitet, nye ekspansive maritime servicekoncepter og meget mere. Der vil være indlæg fra Fiskerstrand Verft AsBallard Power Systems, Viking Norsafe og VIKING Life-Saving EquipmentDesmi og mange flere. For danske virksomheder er deltagelsen i konferencen gratis, og færgebilletterne er sponsoreret af Color Line Danmark A/S. På konferencen vil der også være mulighed for små caféstande og matchmaking med danske og norske virksomheder.

Konferencen er for dig, der beskæftiger dig med samarbejde mellem Danmark og Norge, og som ønsker handelsrelationer mellem landene samt nyeste viden om bæredygtighed og kunstig intelligens.

Konferencen giver stort udbytte

Evalueringen fra sidste års konference viser tydeligt, at deltagerne havde en udbytterig dag:

  • 94% fik 2 eller flere mulige samarbejdspartnere

  • 72% fik 1 eller flere potentielle kundekontakter

  • 76% fik vekslet mellem 6 og 30 visitkort

 Programmet finder du her.

Hvis spørgsmål, kontakt MARCOD/Erik Møller på +45 26 85 32 05.

Earlier Event: November 4
Route Optimization
Later Event: November 21
Meet & Greet CBS