Back to All Events

Grøn Transport 2019


MCH Messecenter Herning, Nofoss.dk og TINV sætter fokus på omstillingen til bæredygtige drivmidler, når kommuner, politikere og private virksomheder inviteres til konferencen Grøn Transport 2019 den 21.-22. marts 2019 i forbindelse med Skandinaviens største transportmesse Transport 2019.

I øjeblikket er både biogas, el, brint, biobrændstoffer og nogle syntetiske brændstoffer i spil som fremtidens grønne løsninger for både busser, lastbiler og varebiler. Det gør det ekstra svært at træffe investeringsbeslutninger, som rækker ind i fremtiden

Grøn Transport 2019 byder derfor på debatter og indlæg, som giver transportmessens gæster ny viden om den politiske situation, økonomi, udbud, grøn energi til transport, tank- og ladeløsninger samt køretøjer. Ved konferencen præsenteres desuden brugererfaringer fra både kommuner, busoperatører, vognmænd og teknologileverandører.

  • Hør en paneldebat med transportordførere om den energipolitiske dagsorden

  • Få dugfriske nyheder fra gas-, el- og brintbranchen

  • Bliv inspireret af erfaringer fra Trondheim med gasbusser, fra København og Roskilde med el-busser og fra Uppsala med et gastankanlæg til 90 gasbusser

  • Hør også hvorfor Aarhus Kommune satser på HVO til affaldskørsel

Tilmeld dig konferencen og bliv automatisk tilmeldt Transport 2019 helt gratis (du vil få tilsendt en billet pr. e-mail af MCH). Tilmeldings frist er 19. marts 2019.

Tilmeldingsfristen er overskredet - ønsker du at tilmelde dig gratis til Transportmessen kan du bruge invitationskoden TEKNO2019 her: 
https://webshop.transportmessen.dk/Webshop/Identification?id=181&languageId=1

mchlogo.jpg
TINV-nytlogo.endeligt.u.krone.png
images.png