Back to All Events

E-handelslogistik i storskala: PakkecenterNORD, Coolrunner & Lakrids by Bülow 

Deltag på dette SmartLog event og få indblik i hvorfor flere virksomheder vælger at outsource lager, pluk, pak og forsendelse.

Flere og flere forbrugere klikker deres varer hjem online. Hele 197 millioner gange klikkede forbrugerne på køb, hvilket fik danskernes onlinekøb til at nå nye mål på kr. 129,3 mia. i 2018. Købsklikket er startskuddet til en stor og meget konkurrencepræget logistikrejse. Varen skal gerne være på lager, den skal plukkes, pakkes og være track & trace parat, inden den distribueres til forbrugeren.

På dagens event sætter vi fokus på outsourcing af lager og forsendelse. På programmet er direktør, Per Imer fra CoolRunner og CEO, Brian Lentz fra PakkecenterNORD, der begge giver os et indblik i deres løsninger. Desuden har vi inviteret E-commerce Director, Michael Ewald Hansen fra Lakrids by Bülow der vil fortælle, hvorfor de har valgt at outsource lager og forsendelse.

Earlier Event: September 5
MSSM 2019
Later Event: October 10
Nordic Green Shipping 2019