Back to All Events

MSSM 2019


  • Fredericia Maskinmesterskole 5 Niels Bohrs Vej Fredericia, 7000 Denmark (map)
Skærmbillede 2019-07-01 kl. 09.57.50.png

Tilmeldingen er åben


MSSM er en årlig konference, hvor det maritime erhverv mødes om sikkerhed, sundhed og miljø. Det Blå Danmark kan opleve foredrag, workshops og præsentationer. Konferencen er en god lejlighed til at møde kolleger på tværs af organisationerne og udvide sit netværk i branchen.

Under overskriften ”Et Fælles Ansvar”, tager vi i år pulsen på holdånden i erhvervet, og vi åbner konferencen med bud på, hvordan man balancerer vækst og fastholdelse af kvalitetsskibsfart. Ambitionerne fejler ikke noget, men hvordan skal den fremtidige udvikling og prioritering i Det Blå Danmark være?

Dette års konference finder sted på:

Fredericia Maskinmesterskole og SDUs lokationer i Esbjerg den 5. – 6. september 2019.

Hold dig opdateret om konferencen www.mssm.dk og vi glæder os til at se dig på MSSM 2019!