TINV omtales - Nye værktøjer skal understøtte miljøarbejde

Vi er altid glade når TINV bliver omtalt, og dette er ikke nogen undtagelse. 

Netværk for Transport og Miljø, TINV, har i samarbejde med Innovationscenter for Logistik og Transport, ILT, og Danske Vognmænd, DTL, gennemført projektet "Mere effektive godstransporter - bedre miljø". Projektet er gennemført med støtte fra Trafik- og Byggestyrelsen. 

I projektet er der udviklet en række værktøjer og informationsmateriale, til virksomedernes arbejde med transport og miljø, og der er gennemført konkrete udviklingsprojekter sammen med transport virksomheder.

Udviklingsprojekterne har været et vigtigt indspil til arbejdet med at udvikle "værktøjssamlingen". Det er netop denne værktøjssamling, der nævnes i trafikstyrelsens pressemeddelse. 

Du kan se værktøjerne her