Hjælp til rederier med at overholde svovlkrav

Transportens Innovationsnetværk sætter fokus på behovet for viden for at hjælpe rederier med at overholde svovlkrav under Europas Maritime Dag 2016

Under dette års European Maritime Day 2016, der blev afholdt d. 18. maj i Turku, Findland, satte TINV fokus på de økonomiske, miljø- og helbredsmæssige udfordringer og muligheder som svovlkravene i Nordsøen og Østersøen volder den maritime branche. Herunder blev det diskuteret hvordan man kan fremme investeringer i teknologier som performer optimalt, både ud fra rederiernes perspektiv så vel som samfundet som helhed. Under titlen “Health, economic and environmental effects of the SECA regulation and the needs of the maritime industry when making clean shipping investments” afholdte TINV en workshop med deltagelse af en bred skare af maritime aktører. Under workshoppen var der præsentationer af  Sari Repka fra University of Turku, Poul Woodall fraDFDS samt Gunnar Klaus Prause fra Tallinn University of Technology.

Du kan finde mere info om workshoppen på EMD 2016 hjemmeside: http://ec.europa.eu/maritimeaffairs/maritimeday/en/programme-items/technical-efficiency-and-socio-economic-impacts-clean-shipping-solutions