Er den søvnige kaptajn mere sikker end det førerløse skib?

TINV var igen i år repræsenteret på Folkemødet på Bornholm. Det var som en del af GTS-nettet og Innovationsnetværk Danmarks stand, hvor overskriften hed 'Grib Mulighederne'. TINVs arrangement bestod i en debat modereret af Mikkel Brønnum Hansen, CEO for Europas Maritime Udviklings Center. 

Hvis der er god økonomi i førerløse skibe, så kommer de! Sådan blev det konkluderet, da Transportens Innovationsnetværk stillede spørgsmålet på Folkemødet torsdag aften. Det var i en debat mellem Søfartens Ledere Fritz Ganzhorn, Lea Wermelin mf., Havneordfører fra Socialdemokratiet samt Søren Schow gruppeformand for Venstre på Bornholm og kaptajn på Færgen.  

Læs hvad Bornholms Tidende havde at sige om arrangementet her

Læs hvad TINV selv skrev om arrangementet her