Fokus på muligheder i det nye arbejdsprogram for Horizon2020:

- og der er bestemt muligheder, fortalte Anne Maibohm, fra National Contact Point og Programkomitémedlem for Transport i Horizon 2020, EuroCenter, Styrelsen for Forskning og Uddannelse, som også var medarrangør på dagens event - afholdt hos CBS. Budskabet var til glæde for de meget engagerede deltager, der delte tidligere erfaringer, og hvor Jan Boyesen, TINV/MDC også bød ind.

Jens Haisler, Chefkonsulent, Styrelsen for Forskning og Uddannelse præsenterede FORSK2025 fortalte om baggrund, formål, ambitioner, proces, resultat, modtagelse, udmøntning og videre proces. FORSK2025 spiller godt sammen med de emner der også ligger i arbejdsprogrammet for Horizon 2025 transport, men både Anne Maibohm og Jens Haisler gjorde opmærksom på, at der sagtens kunne være projektønsker indenfor transportområdet i bred forstand, som ville kunne finde støtte under en anden overskrift.

Tak til CBS, som var vært ved dagen og til Hanna Vágsheyg, Project Manager CBS Maritime, for en interessant orientering om projekter og aktiviteter.

Det er nu muligt at hente presentationer fra arrangementet her

Herudover blev der ved mødet også talt om fundingmuligheder under Innovationsfondens Grand Solutions. Vi har i den forbindelse vedlagt en præsentation der yderligere beskriver Innovationfondens arbejde v. Klaus Rosenfeldt Jakobsen. Innovationsfonden

Anne 2.jpg
DSC_0999.JPG