Danmarks nye batterieventyr

På tværs af brugere, udviklere og vidensinstitutioner er der et øget fokus på udviklingen inden for batterier.  En spirende batteriklynge er under opstart.

Sekretariatet i Innovationsnetværket Smart Energi har samlet flere innovationsnetværk herunder TINV, for at nå ud til de mange interessenter indenfor batteriområdet. TINVs fagkoordinator Lars Overgaard deltager i Batteriklyngens styregruppe. 

Batteriudviklingen udvikler sig i en forrygende fart og åbner løbende op for nye anvendelsesområder. Med batteriklyngen ønsker vi at samle de mange interessenter for derved bl.a. at sikre effektiv vidensudveksling og projektgenerering.

Dansih Battery Society (DBS) har i deres november nyhedsbrev inviteret alle virksomheder der rbejder med batterier, til at deltage i en ny Batteri-virksomhedsklynge og omtaler hvilke innovationsnetværk der er med til at gang i dette up-coming klyngesamarbejde. 

Du kan læse DBS' nyhedsbrev her