Viden deles på tværs af innovationsnetværk - Grib mulighedernes telt torsdag den 15. juni

Torsdag d. 15. juni havde Innovationsnetværk Danmark fire arrangementer i Grib Mulighedernes telt. Det første arrangement var en debat om droner offshore.

Droner i det blå - et ocean af muligheder

Anvendelsen af droner offshore har et enormt potentiale og der kan hentes store gevinster og besparelser, hvis dronerne anvendes smart. Det blev diskuteret på folkemødet torsdag d. 15. juni i Grib mulighedernes telt:

Se programmet her

Glenda Napier, CEO, Offshoreenergy.dk svarer på hvilke muligheder og mål der er for brug af droner offshore

Christoffer Greenfort, Sekretariatschef for Drone Danmark svarer på hvad det største slag der skal slås for dronevirksomhed er

Rune Yding Brogaard, Business Manager, Force Technology svarer på hvad han tager med videre fra arrangementet

Steffen Hebsgaard Mutt, Advokat, Njord Law svarer på: Hvad han tager med videre og giver en opfølgning på hvad han lagde vægt på som en del af panelet


Dagens andet arrangement var hvordan virksomheder hjælpes til at navigere i innovationshavet med overskriften:

Curling, kærlighed eller klaps?

Skal der modgang til for at blive modstandsdygtig, så vi i virkeligheden så vi i virkeligheden bør "curling-virksomheder"? Eller risikerer vi at de gode ideer dør undervejs på den ufremkommelig vej til succes?
Se programmet her

Claus Meineche, Network Manager, Inno-SE Innovationsnetværk Smart Energy var moderater på eventet. Her fortæller han med udgangspunkt i debatten om emnet.


Det tredje arrangement på dagen handlede om fremtidens forretningsmuligheder og tog spørgsmålet om hvordan en ny innovationsmodel kan bringe danske virksomheder i front under overskriften:

Grand Challenges - Fremtidens Forretningsmuligheder

Se programmet her


Tag et break - Få en virtuel oplevelse du husker

Dagens sidste arrangement var en virtuel oplevelse hvor man kom tæt på tidens hurtigst udviklende teknologitrends.