Bliv klogere på partikelfiltre

For 14. år i træk inviterer Teknologisk Institut og MT Filterservice til en temadag, hvor deltagerne bliver opdateret på nyeste tiltag inden for emissionsteknologi og de regler som findes på området.

Bliv klogere på partikelfiltre
”Ren luft i byerne er i fokus og grænserne for emissioner flytter sig hele tiden. Vi ønsker med vores temadag, at opdatere branchen på regler og på de nyeste teknologiske muligheder for at leve op til regler på området. Vi håber derfor også, at se en bred skare af deltagere fra mekanikere til værkstedsansvarlige og øvrige transportvirksomheder til denne gratis mulighed for at høre om emissionsteknologi” siger Flemming Nøhr, indehaver af MT Filterservice.

I år vil indlæggene bevæge sig fra det helt lavpraktiske omkring partikelfiltrets integration og hvorledes man diagnosticerer og udbedrer fejl til også at handle om krav på området mht. den nye miljøsynsordning for busser. Derudover vil indlæggene se på de reelle emissioner fra biler, som måles med særligt PEMS udstyr. Temadagen runder også vores naboland Tyskland og deres kommende forbud mod dieselbiler med mere. 

Temadagen vil både blive afholdt i Jylland og på Sjælland – begge dage med samme program. Du kan læse mere, tilmelde dig og hente det fulde program her

Ønsker du mere information kan du kontakte nedenstående:

Transportens Innovationsnetværk
Lene Halgaard
Telefon 7220 1249
lsha@teknologisk.dk

MT Filter Service ApS
Flemming Nøhr
Telefon 2324 9993
Flemming.nohr@mtfilter.dk