TINV på ITS World Congress

ITS World Congress er lige nu i fuld gang i København, og i dag var TINV med da, Aalborg Universitet i København inviterede indenfor på sine fantastiske faciliteter i Sydhavnen. Her havde universitetet inviteret en række ITS eksperter, både professorer og opstartsvirksomheder, der præsenterede deres arbejde indenfor blandt andet ; big data, elektroniske systemer, avanceret agil trafikstyring og autonom teknologi.

Men foruden at præsentere igangværende projekter, bød dagen også på en række eksempler på, hvordan professorer og studerende kan kombinere både teoretisk læring og samarbejde med erhvervet, hvilket skal forberede de studerende til deres første job efter at, de færdiggør deres kandidatgrad.

TINV har optaget en række videoer med nogle af oplægsholderne som du kan se nedenfor, hvor du også finder billeder fra dagen.

Kristian Reinau, Aalborg Universitet


Thomas Moeslund, Aalborg Universitet

Andreas Berre Eriksen, Advanced Traffic Systems ApS

Uploaded by None on 2018-09-19.